Mayurkitchen

Ontdek het India van Zwolle

Achtergrond

Onze klant, Mayurkitchen is een bekend restaurant in Zwolle dat hoogwaardige Indiase keuken serveert. Het restaurant heeft een team van professionele koks en bedieningsmedewerkers die zich richten op een uitzonderlijke klantenservice.

Uitdaging

De uitdaging waar we mee te maken had was dat hun oude website niet goed werkte op mobiele apparaten en daardoor moeilijk te navigeren was. Hierdoor was het voor klanten lastig om reserveringen te maken en menu’s te bekijken. Het restaurant merkte dat dit leidde tot minder aanvragen dan gewenst. Daardoor kwamen er meer aanvragen via Thuisbezorgd in plaats van rechtstreeks bij Mayurkitchen.nl zelf.

De uitdaging was daarom om een nieuwe website te ontwikkelen die de klantervaring zou verbeteren en de klant zou aansporen om reserveringen te maken en bestellingen te plaatsen. Het was belangrijk om ervoor te zorgen dat de website gemakkelijk te navigeren was op alle apparaten, inclusief mobiele apparaten, en dat het reserveringsproces soepel en gebruiksvriendelijk zou zijn.

Met deze uitdaging in het achterhoofd hebben we gewerkt aan het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe website die aan alle eisen van de klant zou voldoen en de klantervaring zou verbeteren. Het resultaat was een moderne, aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website met een online reserveringssysteem dat gemakkelijk te gebruiken is op alle apparaten. De specifieke resultaten hieronder laten zien dat deze aanpak succesvol is geweest.

Oplossing

We hebben Mayurkitchen geholpen door een nieuwe, moderne website te ontwikkelen die gemakkelijk te navigeren is op alle apparaten. We hebben ook nieuwe afbeeldingen van het restaurant en het eten toegevoegd om de bezoekers van de website te verleiden. Daarnaast hebben we een online reserveringssysteem toegevoegd dat gemakkelijk te gebruiken is.

Mayur Kitchen

Resultaten

Sinds de lancering van de nieuwe website heeft Mayurkitchen een grote toename in aanvragen gezien.
Het aantal reserveringen is gestegen met 40%, het aantal online bestellingen is toegenomen met 25% en het verkeer naar de website is gestegen met 50%. De gemiddelde tijd op de site is toegenomen van 1,5 minuut naar 2,5 minuten, wat aangeeft dat bezoekers meer betrokken zijn bij de inhoud van de website.

Mayurkitchen resultaten case

Conclusie

Het restaurant Mayurkitchen is nu in staat om meer klanten te bedienen en de omzet is aanzienlijk gestegen dankzij de nieuwe website. Door het verbeteren van de klantervaring, zorgen wij ervoor dat bedrijven zoals Mayurkitchen hun groeipotentieel kunnen bereiken. De specifieke resultaten van deze klantcase tonen aan dat een nieuwe, moderne website met een eenvoudig te gebruiken online reserveringssysteem kan zorgen voor aanzienlijke groei in omzet en aanvragen.

Als jouw bedrijf op zoek is naar vergelijkbare resultaten, neem dan vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jouw online aanwezigheid kunnen verbeteren.

ROS WEB Nijmegen

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.