UStravel x Brand USA campagne

Effectieve marketing voor Amerika als vakantiebestemming

Uitdaging

UStravel, een vooraanstaand Amerika specialist, en hun partner Brand USA, schakelden de hulp in van ROS WEB, een gerenommeerd webbureau, om een marketingcampagne te ontwikkelen en uit te voeren met als doel Amerika reizen als vakantiebestemming te promoten en het toerisme te stimuleren.

Strategie en aanpak

Strategie en aanpak
ROS WEB heeft een uitgebreide marketingstrategie ontwikkeld om UStravel en Brand USA te ondersteunen bij het promoten van Amerika als vakantiebestemming. De strategie omvatte zowel online als offline kanalen om een maximaal bereik te garanderen. De gekozen platformen en kanalen zijn:

Online activiteiten:

 • TikTok: creatieve en aantrekkelijke korte video’s om de aandacht van het jongere publiek te trekken en interesse te wekken voor Amerikaanse bestemmingen.
 • Facebook en Instagram: opvallende afbeeldingen en boeiende content om het publiek te inspireren en te informeren over de vele reismogelijkheden in Amerika.
 • Google Ads en Microsoft Ads: gerichte advertenties om potentiële reizigers te bereiken die al interesse hebben getoond in Amerikaanse vakanties.
 • Mailcamp: e-mailmarketing om abonnees op de hoogte te houden van exclusieve aanbiedingen, nieuwe bestemmingen en interessante reistips.
 • Google Search Console, Google Tag Manager en Google Analytics: monitoring en optimalisatie van de campagne om betere prestaties te behalen en inzicht te krijgen in het gedrag van de doelgroep.

Offline activiteiten:

 • Amerika Magazine: advertenties en redactionele inhoud om lezers te informeren over de aantrekkelijke aspecten van Amerika als vakantiebestemming, en om hen te inspireren om hun volgende reis te plannen.

Deze strategie en aanpak waren gericht op het vergroten van de bekendheid van UStravel en het stimuleren van de reizen van UStravel in Amerika als vakantiebestemming. Door effectief gebruik te maken van zowel online als offline kanalen, heeft ROS WEB een breed publiek weten te bereiken.

UStravel
Brand USA logo

Resultaten

De succesvolle campagne voor UStravel en Brand USA heeft een reeks indrukwekkende resultaten opgeleverd, zowel online als offline. Hier is een uitgebreider overzicht van de behaalde resultaten:

Online campagneresultaten:

 1. Nieuwsbriefabonnees: De campagne heeft gezorgd voor een aanzienlijke toename in het aantal nieuwsbriefabonnees, wat duidt op een groeiende interesse in Amerikaanse vakanties.
 2. Totaal bereik: Meer dan 600.000 mensen zijn bereikt via de verschillende online kanalen, wat zorgt voor een aanzienlijke toename in merkbekendheid en interesse.
 3. Betrokkenheid: Duizenden likes, reacties en deelacties op sociale media wijzen op een hoge betrokkenheid van het publiek bij de gepromote content.
 4. Websiteverkeer: Tienduizenden kliks en views hebben geleid tot een grotere interesse in Amerikaanse vakanties en een hogere conversie.
 5. Groei sociale media: Honderden nieuwe volgers op sociale media hebben bijgedragen aan een sterkere online community rondom het merk.

Offline campagneresultaten:

 1. Reisbureaus: Meer dan 1.200 reisbureaus zijn bereikt, wat resulteert in een groter distributienetwerk voor Amerikaanse vakanties en bredere samenwerkingsmogelijkheden.
 2. Magazine distributie: 80.000 magazines zijn gedistribueerd met informatie over UStravel en Brand USA, wat zorgt voor meer zichtbaarheid en naamsbekendheid.
 3. Lezersbereik: Het bereik van 210.000 lezers van Amerika Magazine draagt bij aan een grotere naamsbekendheid en interesse in Amerika als vakantiebestemming.

Deze uitgebreide resultaten tonen aan dat de campagne effectief was in het vergroten van de bekendheid en interesse in Amerika als vakantiebestemming. De geïntegreerde marketingaanpak van ROS WEB heeft bijgedragen aan het succes van deze campagne, wat UStravel en Brand USA heeft geholpen om hun doelen te bereiken en hun marktpositie te versterken.

UStravel x Brand USA campagne

Conclusie

De campagne, ontwikkeld en uitgevoerd door ROS WEB, heeft aanzienlijk bijgedragen aan het vergroten van de bekendheid van UStravel en het stimuleren van reizen naar Amerika als vakantiebestemming. Door het combineren van zowel online als offline marketingactiviteiten, heeft ROS WEB effectief een breed publiek bereikt en een aanzienlijke impact gemaakt op de zichtbaarheid en populariteit van Amerikaanse vakanties.

De indrukwekkende resultaten, waaronder een groot bereik, hoge betrokkenheid en toegenomen conversie, benadrukken het succes van de geïntegreerde marketingaanpak en de expertise van ROS WEB in het uitvoeren van dergelijke campagnes. UStravel en Brand USA kunnen vertrouwen op deze positieve ervaring en de waardevolle samenwerking met ROS WEB om in de toekomst verdere groei en succes te realiseren.

ROS WEB Nijmegen

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.