Cloud werkplek

Cloud werkplek maakt flexibel en veilig werken mogelijk voor zowel werkgevers als werknemers, overal.
Onze oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne teams, met de nadruk op samenwerking, veiligheid en aanpasbaarheid aan veranderende werkstijlen.

Ontdek de vrijheid van werken, waar en wanneer je maar wilt – met onze Cloud Werkplek, waar de enige grens je WiFi-signaal is.

Cloud werkplek
Cloud werkplek bureau

Jouw eigen Cloud werkplek

Onze Cloud Werkplek dienstverlening is de kern van jouw digitale transformatie, waarbij flexibiliteit, veiligheid en geavanceerde mogelijkheden samenkomen. Wij bieden een online werkplek in de cloud, verrijkt met specifieke Grafische Cloud Werkplek functionaliteiten voor creatieve professionals en efficiënt Microsoft 365 beheer.

Onze focus op innovatie en uitgebreide ervaring positioneren ons als jouw betrouwbare partner voor groei. Met ons kun je overal veilig werken, gesteund door de nieuwste beveiligingstechnologieën & onze support. Ervaar de kracht van een authentieke, veilige en flexibele Cloud Werkplek, afgestemd op jouw unieke bedrijfsbehoeften.

Cloud Werkplek vanaf 75,-

Vanaf slechts €75 per maand bieden onze Cloud Werkplekken een startpunt voor flexibel en veilig werken, met de meeste van onze klanten die kiezen voor uitgebreidere pakketten vanaf €130, aangepast aan hun specifieke wensen en behoeften. Ontdek hoe wij waarde en kwaliteit bieden die verder gaan dan de prijs.

Persoonlijke klantenservice
Ervaar onze, persoonlijke klantenservice voor jouw Cloud Werkplek. Wij luisteren, reageren proactief en staan klaar met een oplossing op maat.

24/7 Ondersteuning
Rust nooit, net als onze ondersteuning. Voor elke vraag of uitdaging met je Cloud Werkplek, staan we dag en nacht klaar om je te helpen.

Transparante prijsstelling
Geen verrassingen of verborgen kosten. Onze heldere en voorspelbare prijsstructuur voor Cloud Werkplekken helpt je bij het efficiënt beheren van je IT-budget.
Klanttevredenheidsgarantie
Onze toewijding aan jouw succes is weerspiegeld in onze klanttevredenheidsbelofte. Jouw vertrouwen in onze Cloud Werkplek is onze prioriteit.
Naadloze integratie
Onze Cloud Werkplek integreert moeiteloos met je huidige systemen, waardoor de overgang vlekkeloos verloopt. Behoud productiviteit zonder onderbreking.
Duurzaamheid
Draag bij aan een groenere planeet met onze energie-efficiënte Cloud Werkplek oplossingen. Wij zijn toegewijd aan milieuvriendelijke praktijken in al onze datacenters.
Geavanceerde beveiliging
Bescherm je bedrijfsdata met de meest geavanceerde beveiligingsmaatregelen. Onze Cloud Werkplek biedt AI-gedreven bescherming en automatische backups, zodat je altijd veilig bent.
Aanpasbare werkomgeving
Creëer de perfecte Cloud Werkplek die volledig is aangepast aan de unieke behoeften van jouw bedrijf. Flexibiliteit en personalisatie staan centraal in onze service.

Cloudwerk beheer Microsoft 365

De overstap naar een Cloud Werkplek brengt vele voordelen met zich mee, inclusief de naadloze integratie en het beheer van Microsoft 365 licenties. Wanneer je kiest voor onze Cloud Werkplek oplossing, zorgen wij ervoor dat jouw bestaande Microsoft 365 licenties naadloos worden geïntegreerd. Dit betekent dat als je al Microsoft 365 licenties hebt, er geen sprake zal zijn van dubbele kosten. Wij nemen het beheer over, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf.

Het behouden van alle gemakken en functionaliteiten van Microsoft 365 licenties is gegarandeerd, en in veel gevallen kun je zelfs rekenen op extra voordelen. Dit omvat een vereenvoudigd beheer, verbeterde samenwerking binnen je team, en toegang tot de nieuwste updates en beveiligingsfeatures. Met onze expertise zorgen we ervoor dat jouw overstap naar een Cloud Werkplek niet alleen soepel verloopt, maar ook dat je maximaal profiteert van de Microsoft 365 suite, afgestemd op jouw specifieke bedrijfsbehoeften.

Slimmer en goedkoper werker met een Cloud Werkplek

Het is ons opgevallen dat veel bedrijven worstelen met hun online infrastructuur. Te dure licenties, een lappendeken van servers, zowel online als offline, en een wirwar van verschillende soorten e-mailadressen. Klinkt dit bekend? Dan ben je niet de enige. Maar wat als we je vertellen dat het ook anders kan?

Bij ons staat jouw efficiëntie voorop. Wanneer je kiest voor onze Cloudwerk oplossing, nemen we je mee op een reis naar eenvoud en optimalisatie. We duiken samen in de complexiteit van je huidige systemen en smeden deze om tot één gestroomlijnd geheel. Onze expertise heeft ons geleerd dat deze aanpak niet alleen kosten bespaart, maar jou ook voorziet van superieure services en diensten.

Ons doel? Zorgen dat jij onderaan de streep niet alleen goedkoper uit bent, maar ook geniet van betere services. Hoe we dat doen? Door samen met jou te kijken naar wat je écht nodig hebt. Geen overbodige licenties meer, geen verwarrende mix van diensten. Alleen wat jouw bedrijf helpt groeien en bloeien.

We hebben al vaker gezien dat onze aanpak leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen, terwijl de kwaliteit van de dienstverlening omhoogschiet. Dat is de kracht van maatwerk en persoonlijke aandacht. Jouw succes is ons succes.

Cloud werkplek

Integratie & opzetten van Cloud Werkplek

Wij helpen je bij het naadloos integreren en opzetten van je Cloud Werkplek, zodat je direct toegang hebt tot een veilige, flexibele en efficiënte digitale werkomgeving die volledig aansluit bij jouw specifieke bedrijfsbehoeften.

Support & Beheer, inclusief Microsoft 365

Wij bieden niet alleen deskundige ondersteuning en proactief beheer van jouw Cloud Werkplek, maar zorgen ook voor het beheer van je Microsoft 365 licenties, zodat je altijd beschikt over de juiste tools en updates die nodig zijn voor de productiviteit en samenwerking van je team.

Microsoft Cloud werkplek

Cloud begrippen uitgelegd

Cloud Werkplek

Een virtuele werkomgeving die via het internet toegankelijk is, waardoor gebruikers vanaf elke locatie met internettoegang kunnen werken. Wij bieden een naadloze en veilige Cloud Werkplek die productiviteit en flexibiliteit voor onze klanten verhoogt, zonder de noodzaak voor zware IT-infrastructuur.

Desktop as a Service (DaaS)

Het leveren van een virtuele desktopinfrastructuur (VDI) via de cloud. Onze DaaS-oplossing stelt klanten in staat om overal toegang te krijgen tot hun persoonlijke desktopomgeving, wat de mobiliteit en samenwerking verbetert terwijl IT-kosten worden verlaagd.

Unified Communications as a Service (UCaaS)

Cloud-gebaseerde communicatie- en samenwerkingstools die voice, videoconferentie, chat en delen van bestanden integreren. Wij implementeren UCaaS om de communicatie binnen cloud werkplekken te stroomlijnen, de samenwerking te verbeteren en de efficiëntie te verhogen.

Virtualisatie

De technologie die het mogelijk maakt om meerdere virtuele machines (VM’s) op een enkele fysieke machine te creëren. In de context van Cloud Werkplekken gebruiken we virtualisatie om de beschikbaarheid van resources te maximaliseren en de flexibiliteit van de werkomgeving te verbeteren.

Bring Your Own Device (BYOD)

Het beleid dat werknemers toestaat om hun persoonlijke apparaten te gebruiken voor werkdoeleinden. Onze Cloud Werkplek oplossingen ondersteunen BYOD-beleid veilig, waardoor werknemers de vrijheid hebben om te werken met apparaten die zij prefereren, terwijl de beveiliging gewaarborgd blijft.

Cloud Storage

Online opslagruimte waar gegevens opgeslagen en vanaf elk apparaat toegankelijk zijn. Onze Cloud Werkplekken integreren cloudopslag om ervoor te zorgen dat klanten toegang hebben tot hun bestanden en data vanaf elke locatie, wat samenwerking en productiviteit bevordert.

Identity and Access Management (IAM)

Frameworks voor het beheren van digitale identiteiten en toegangsrechten van gebruikers. Wij implementeren geavanceerde IAM-oplossingen in onze Cloud Werkplek services om te zorgen voor veilige toegang tot bedrijfsresources, terwijl de gebruikerservaring soepel blijft.

Collaboration Tools

Software die teamwork faciliteert, zoals projectmanagement-applicaties, real-time bewerking van documenten, en communicatieplatforms. Onze Cloud Werkplek integreert deze tools om de samenwerking tussen teams te verbeteren, ongeacht hun locatie.

Network as a Service (NaaS)

Het aanbieden van netwerkdiensten via de cloud op een abonnementsbasis. We gebruiken NaaS om een betrouwbare en schaalbare netwerkinfrastructuur te bieden voor onze Cloud Werkplekken, waardoor klanten profiteren van optimale connectiviteit en prestaties.

Security and Compliance

Het handhaven van de integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens binnen de cloud werkplek, terwijl wordt voldaan aan wettelijke en branchenormen. Onze Cloud Werkplek oplossingen zijn ontworpen met ingebouwde beveiligingsmaatregelen en compliance-controles om de bescherming van klantgegevens en de naleving van regelgeving te garanderen.

Software as a Service (SaaS)

Een softwareverdelingsmodel waarbij een cloudprovider applicaties host en deze beschikbaar stelt aan eindgebruikers via het internet. Onze SaaS-oplossingen bieden klanten toegang tot de nieuwste softwareversies en functionaliteiten zonder zware voorinvesteringen in licenties of infrastructuur.

Private Cloud

Een cloudinfrastructuur die uitsluitend wordt gebruikt door één organisatie. Het biedt verbeterde beveiliging en controle. Onze private cloud-oplossingen zijn ideaal voor klanten die strenge regelgeving moeten naleven of specifieke bedrijfsbehoeften hebben.

Hybrid Cloud

Een cloud computing-omgeving die gebruik maakt van een mix van on-premises, private cloud en public cloud services met orchestratie tussen de twee platforms. Onze hybrid cloud-oplossingen bieden het beste van beide werelden: de schaalbaarheid en flexibiliteit van de public cloud met de controle en beveiliging van de private cloud.

Cloud Migration

Het proces van het verplaatsen van data, applicaties of andere bedrijfselementen naar een cloud computing-omgeving. Wij ondersteunen klanten bij elke stap van hun cloudmigratie, waarbij we zorgen voor een soepele overgang en minimalisering van operationele onderbrekingen.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.