Microsoft 365

Microsoft 365 transformeert jouw werkdag met Outlook voor efficiënt e-mailbeheer en naadloze planning, ondersteund door de samenwerkingskracht van Teams, het gemak van SharePoint-documentbeheer en de data-analyse mogelijkheden van Excel. ROS WEB begeleidt je naar nieuwe mogelijkheden van productiviteit en samenwerking.

Ontdek de toekomst van werken, vandaag nog.

Microsoft 365 astronaut
Microsoft 365 bespreking

Werk slimmer, niet harder met Microsoft 365

Microsoft 365, een Software-as-a-Service (SaaS) oplossing, bundelt een reeks essentiële cloudgebaseerde applicaties die zowel individuele gebruikers als organisaties van elke grootte voorzien van een geïntegreerde en complete werkomgeving. Deze dienst stelt je in staat om overal en op elk apparaat te werken, met de zekerheid dat je applicaties altijd up-to-date zijn dankzij automatische updates.

Aan de slag met Microsoft 365

Ontdek hoe Microsoft 365 jouw werk en samenwerking kan transformeren met zijn uitgebreide suite van applicaties.
Hier is wat je zelf kunt doen met elk van deze krachtige tools.

Office 365

Office 365 bundelt niet alleen Teams, maar ook Excel, Word, PowerPoint, en meer in één complete suite voor productiviteit en samenwerking. Verken de mogelijkheden om jouw werkproces te optimaliseren.

Outlook

Outlook gaat verder dan e-mail en biedt uitgebreide tools voor tijdbeheer, zoals agenda’s, takenlijsten en contactbeheer. Integreer deze functies in je dagelijkse routine om efficiënter te werken.

Microsoft Teams

Microsoft Teams is jouw platform voor samenwerking en communicatie binnen teams. Het ondersteunt vergaderingen, gesprekken en bestandsdeling, allemaal geïntegreerd in één gebruiksvriendelijke omgeving.

OneDrive

OneDrive biedt een veilige cloudopslag voor je bestanden, toegankelijk vanaf elke locatie. Implementeer de beste praktijken voor bestandsbeheer en zorg voor de beveiliging van je gegevens.

SharePoint

SharePoint levert uitstekende documentbeheer- en samenwerkingsmogelijkheden, perfect voor het creëren van een intranet of teamwebsite die aansluit bij jouw werkprocessen.

Word, Excel, PowerPoint en OneNote

Word, Excel, PowerPoint en OneNote zijn de bouwstenen van Office 365, essentieel voor het creëren van documenten, analyseren van data, presenteren van informatie en het bijhouden van notities. Benut deze applicaties volledig om je productiviteit en samenwerking te verhogen.

Microsoft 365 diensten

Exchange Online abonnementen & licenties

Wij bieden diverse abonnementen op Exchange Online, zodat je de licentie kunt kiezen die het beste past bij de grootte en behoeften van jouw organisatie. Exchange Online biedt een veilige en betrouwbare e-mailservice die jouw communicatie stroomlijnt en verbetert. Ons team helpt je bij het selecteren van de juiste licenties en zorgt voor een soepele implementatie.

Support bij Exchange Online

Naast het aanbieden van licenties, bieden wij ook volledige ondersteuning voor Exchange Online. Dit omvat hulp bij de configuratie, het beheer van mailboxen, en het oplossen van eventuele problemen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw e-maildiensten altijd soepel en zonder onderbrekingen functioneren.

SharePoint als Teamwebsite/Intranet Inrichting

SharePoint dient als een krachtig platform voor jouw teamwebsite of intranet, waarmee samenwerking en informatie-uitwisseling binnen jouw organisatie wordt vergemakkelijkt. Wij helpen bij het ontwerpen en inrichten van een SharePoint-omgeving die is aangepast aan jouw specifieke wensen en behoeften. Van het opzetten van documentbibliotheken tot het aanpassen van workflows, ons team zorgt ervoor dat jouw SharePoint-site optimaal wordt gebruikt.

Microsoft 365 apps

Microsoft 365 begrippen

Microsoft 365

Een uitgebreide Cloud gebaseerde suite die Office-applicaties zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint combineert met krachtige Cloud services zoals OneDrive en Microsoft Teams, waardoor samenwerking en productiviteit worden verbeterd.

Azure Active Directory

Een cloudgebaseerde identiteits- en toegangsbeheerservice die helpt bij het beveiligen van toegang tot applicaties en resources binnen het Microsoft 365-ecosysteem.

Microsoft 365 Admin Center

Het beheercentrum voor Microsoft-365, waar beheerders gebruikers kunnen toevoegen, licenties kunnen beheren, en instellingen voor de gehele suite kunnen configureren.

Compliance Center

Een tool binnen Microsoft-365 die organisaties helpt bij het beheren van compliance en het beschermen van gegevens door middel van beleid, audits en rapportages.

Power BI

Een business intelligence-tool binnen Microsoft-365 die organisaties in staat stelt data te verzamelen, te analyseren en visuele rapporten en dashboards te creëren om betere zakelijke beslissingen te nemen.

Microsoft 365 Business Voice

Een cloudgebaseerde telefoonsysteemoplossing binnen Microsoft 365 die traditionele telefonie, oproepbeheer en PBX-functionaliteiten integreert met Microsoft Teams.

Microsoft Forms

Een tool binnen Microsoft 365 voor het creëren van enquêtes, quizzen en peilingen, waarmee eenvoudig feedback en gegevens kunnen worden verzameld en geanalyseerd.

Microsoft Planner

Een taakbeheer tool binnen Microsoft 365 die teams helpt bij het organiseren van werk, het toewijzen van taken, en het volgen van voortgang binnen projecten.

Microsoft Bookings

Een online afsprakenplanner binnen Microsoft 365 die het eenvoudig maakt voor bedrijven om afspraken met klanten te plannen, te beheren en eraan te herinneren.

Microsoft Defender voor Office 365

Een geavanceerde beveiligingstool die organisaties beschermt tegen cyberdreigingen zoals phishing, malware en andere geavanceerde aanvallen, specifiek gericht op e-mail en samenwerkingstools.

Yammer

Een sociaal netwerk binnen Microsoft 365 dat speciaal is ontworpen voor bedrijfscommunicatie, waardoor organisaties intern kunnen samenwerken en communiceren.

Microsoft Dynamics 365

Een reeks van zakelijke applicaties die CRM- en ERP-capaciteiten combineert, geïntegreerd binnen het Microsoft 365-ecosysteem voor een naadloze bedrijfsvoering.

Microsoft Power Automate (voorheen bekend als Microsoft Flow)

Een tool binnen Microsoft 365 voor het automatiseren van workflows tussen je favoriete apps en diensten, waardoor repetitieve taken worden geminimaliseerd.

Visio Online

Een cloudgebaseerde oplossing binnen Microsoft 365 voor het maken van complexe diagrammen en visuele projectplanningen, ondersteunend aan samenwerking en procesbeheer.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.