Geschiedenis

Van een kleine webshop tot full service webbureau

ROS WEB heeft zijn roots in Robberts Online Shop, opgericht door Robbert Hendrix in 2013. Het bedrijf begon als een eenvoudige online winkel, maar groeide uit tot een full service marketing bureau in 2018. In 2022 besloot het bedrijf zich meer te richten op de web-ict branche en veranderde de naam naar ROS WEB.

Vandaag de dag is ROS WEB uitgegroeid tot een toonaangevend full service webbureau, waar dagelijks nieuwe websites en advertentiecampagnes worden ontwikkeld. Met jarenlange ervaring en een team van getalenteerde professionals, is ROS WEB gedreven om bedrijven te helpen hun online aanwezigheid en bereik te vergroten.

2022+

Bedrijven die online groeien en winstgevend willen zijn met een nieuwe websitewebhosting of cloud oplossingen helpen wij met onze digitiale oplossingen. We gaan samen in gesprek welke oplossing het beste bij je doelen aansluit.

Vervolgens maken we een plan en helpen we je bij het maken van een toekomstbestendige strategie die klaar is voor Web3!

ROSWEB - Browser 1

2022 - 2018

Een full service online marketingbureau waarbij de ondernemer echt centraal staat. Robbert komt uit een ondernemersfamilie en heeft van jongs af aan mee gekregen dat alles tijd kost en je geduld moet hebben om succes te behalen.

Deze filosofie zag je terug in ons beleid. We zijn bij ROS Marketing vooral geïnteresseerd om een gezonde & langdurende samenwerking aan te gaan. Dit om samen een termijnvisie neer te zetten.

Ros marketing - logo voor de geschiedenis

2018 - 2013

Robberts Online Shop | 2013 - 2018

Het begon als een webbased affiliateshop, waar je de top 10 leukste deals van dat moment kon vinden en kopen.
In de jaren erna werden er steeds meer producten toegevoegd. Toen de eerste versie van de website live stond in januari 2013, werden ook de eerste advertenties op Facebook & Instagram uitgerold. Dit ging natuurlijk niet meteen goed. Maar door middel van ervaring en meegroeien met het algoritme en de visie van deze platformen zijn we hier inmiddels een autoriteit in geworden.

Langzamerhand werden er steeds meer commerciële resultaten geboekt met de website, de social media en de Google advertenties. Hierna besloot Robbert dit verder te ontwikkelen en dit ook aan andere ondernemers aan te bieden. Dat bleek een schot in de roos. Vanaf dat moment gingen we in de hoogste versnelling.

Robbertsonlineshop logo voor geschiedenis

Trots op het vertrouwen

Dit zeggen andere over ROS WEB

Transparantie en eerlijkheid zijn belangrijke waarden voor ons bij ROS WEB.
Daarom gebruiken we de reviews die onze klanten zelf op Google hebben geschreven om jou een realistisch beeld te geven van onze dienstverlening.
Deze reviews kunnen wij namelijk niet zelf aanpassen.
Bekijk deze Google-reviews hieronder om te zien hoe onze klanten onze samenwerking hebben ervaren.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.