Run On Server, Site & Network

Gemakkelijk alles over Run on server- site- Network in 1 blog. Je leest het bij Ros Web!

Run on Server – ROS

Met het programma Run On Server (ROS) kun je servers op afstand bedienen met hetzelfde gemak en dezelfde snelheid als je gewend bent op je lokale computer, maar met de extra flexibiliteit om de server op afstand via internet te besturen. Of je nu één of meerdere servers beheert, met ROS kun je de server onderhouden, waar ter wereld deze zich ook bevindt. Je hoeft niets op de computer te installeren of te downloaden, het wordt allemaal op een website gehost. Het is zo makkelijk! Bovendien kun je met slechts één account zoveel sessies tegelijk uitvoeren als je wilt!

Run of site informatie

Run of Site – ROS

Run of Site betekend dat adverteerders de controle over de geplaatste advertenties opgeven. Met Run of Site kunnen adverteerders zelf advertenties plaatsen op het platform maar kunnen ze niet bepalen waar en wanneer deze zichtbaar zijn. Hiermee worden de kosten voor de adverteerder lager. De belangrijkste nadelen van Run of Site zijn echter de beperkte targetingopties, wat kan resulteren in minder leads of sales.

Run of Site werkt volgens het soortgelijke principe als RON (Run of Network). Run of Site campagnes werken doorgaans het beste wanneer het doel van de advertentiecampagne is om merkbekendheid te creëren en een groot aantal mensen te bereiken. Wil je als bedrijf de publiciteit op zoeken en een grote groep mensen bereiken, dan kan een Run of Site (ROS) campagne daar wellicht goed bij helpen.

Run of Network- RON

Run of Network (ROS) betekend dat de advertentie die de adverteer gekocht heeft op alle pagina’s op een site weergegeven kunnen worden die zich binnen het advertentienetwerk bevinden.

Bij Run of Network advertenties geven adverteerder het zeggenschap over waar de advertenties op de site geplaats worden uit handen aan het platform waar ze op adverteren.

VoordelenNadelen
Groter bereik tegen lagere kostenJe advertenties worden willekeurig geplaats
Lage tarieven voor je advertentiesJe advertenties worden weergegeven op onverkochte, minder waardevolle plekke van sites
Je hebt geen invloed op de plaatsen
Run of Site informatie

Run of Network vs Run of Site

Run of Network en Run of Site zijn in veel aspecten vergelijkbaar. Het grootste verschil is dat bij Run of Network, de naam zegt het al de advertenties op meerdere sites in het advertentienetwerk worden geplaats. Bij Run of Site worden de advertenties op 1 site geplaats.

Nieuwsbrief ROS WEB

De belangrijkste nieuwe zaken over websites/hosting & onze bedrijfsupdates.
Maandelijks in je mailbox.

Meer blogs

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.