Website laten maken Malden

Een nieuwe website laten maken voor je organisatie in Malden?
ROS WEB is je ICT partner.

Website Malden

Ben je op zoek naar een professionele website voor jouw bedrijf in Malden? Zoek niet verder! Bij ROS WEB, gevestigd in Beuningen, helpen we je graag met het realiseren van jouw online doelen. We bieden op maat gemaakte WordPress websites en betrouwbare webhosting, speciaal ontworpen voor jouw succes. Ontdek onze aantrekkelijke pakketten en profiteer van onze jarenlange ervaring. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf online opvalt!

Website bureau Malden

Website laten maken Malden

Website

Waarom een website nodig is om zaken te doen in Malden

In het digitale tijdperk is een professionele website onmisbaar voor elk bedrijf, groot of klein. Met een website vergroot je niet alleen je online zichtbaarheid, maar laat je ook zien dat je betrouwbaar en professioneel bent. In Malden en omgeving is er veel concurrentie; een goede website helpt je om je te onderscheiden en de aandacht van potentiële klanten te trekken.

Digitaal visitekaartje

Een website is het digitale visitekaartje van jouw bedrijf. Het is belangrijk dat deze snel, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk is. Bij ROS WEB bouwen we responsive websites die er op elk apparaat goed uitzien. We maken gebruik van WordPress, een krachtig en gebruiksvriendelijk content management systeem waarmee je eenvoudig je website kunt beheren.

Klaar om jouw online succes te starten

Vraag nu een gratis offerte aan of bekijk onze website pakketten verder op de pagina!

Website Malden

Webhosting

Webhosting is de ruimte op een server waar je website wordt opgeslagen, zodat deze toegankelijk is voor bezoekers op het internet. Het is belangrijk om betrouwbare webhosting te hebben, zodat je website altijd snel en veilig bereikbaar is.

Waarom heb je webhosting nodig?

Webhosting zorgt ervoor dat jouw website 24/7 online is en snel laadt. Dit is essentieel voor een goede gebruikerservaring en heeft invloed op je positie in zoekmachines zoals Google.

Verschillende servers: Er zijn verschillende soorten servers, zoals shared hosting, VPS en dedicated hosting. Afhankelijk van jouw behoeften en budget kunnen wij je adviseren over de beste optie.

Bij ROS WEB bieden we gespecialiseerde webhosting voor WordPress websites, al vanaf €15 per maand. We zorgen ervoor dat jou w website snel en veilig draait, zodat je je kunt focussen op het laten groeien van jouw bedrijf.

Webhosting Malden

WordPress

WordPress is het meest populaire content management systeem ter wereld. Het is open source, gebruiksvriendelijk en biedt eindeloze mogelijkheden voor het bouwen en beheren van websites. Met duizenden thema’s en plug-ins kun je jouw website eenvoudig aanpassen en uitbreiden.

Plugins

Bij ROS WEB beschikken we over duizenden euro’s aan premium plug-ins waar al onze klanten gebruik van kunnen maken. Hiermee kun je jouw website nog verder optimaliseren en personaliseren, zonder extra kosten.

Ben je klaar om jouw droomwebsite te realiseren?

Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte!

WordPress website Malden

Pakketten

Astronaut

Ideaal voor startende en kleine bedrijven die een solide online aanwezigheid willen opbouwen. Dit pakket biedt alles wat je nodig hebt om online succesvol te zijn.

Raket

Speciaal ontwikkeld voor gevestigde bedrijven of bedrijven die hard groeien. Met dit pakket til je jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau en zorg je voor meer groei en succes.

Ruimtestation

Perfect voor bedrijven die uit hun bestaande website zijn gegroeid en hun online processen opnieuw tegen het licht willen houden. Dit pakket biedt een volledige herziening en optimalisatie van jouw online strategie.

De prijzen en specificaties van deze pakketten vind je verderop op de pagina.

Pakketten

Daarom ROS WEB

Betrouwbare webhosting

Betrouwbare webhosting

Onze gespecialiseerde WordPress webhosting zorgt ervoor dat jouw website altijd snel en veilig bereikbaar is.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf is uniek, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Langdurige samenwerking

Persoonlijke aanpak

Wij geloven in een persoonlijke benadering en werken nauw samen met jou om jouw online doelen te bereiken.

Ons web design proces

Bij ROS WEB maken we onze aanpak graag visueel. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
In 5 stappen spring jij eruit!

Start
Samen aan de slag. Wensen en doelstellingen staan centraal.
Webdesign
We ontwerpen het design en houden rekening met alles wat jij belangrijk vind.
Ontwikkeling
De motoren gaan draaien. Alles komt in beweging.
Oplevering
Meteen en gebruiksvriendelijk aan de slag met je eigen website.
Optimalisatie
Natuurlijk blijven we betrokken met je website. Trends en ontwikkelingen? Aan de slag!

Trots op het vertrouwen

Dit zeggen andere over ROS WEB

Transparantie en eerlijkheid zijn belangrijke waarden voor ons bij ROS WEB.
Daarom gebruiken we de reviews die onze klanten zelf op Google hebben geschreven om jou een realistisch beeld te geven van onze dienstverlening.
Deze reviews kunnen wij namelijk niet zelf aanpassen.
Bekijk deze Google-reviews hieronder om te zien hoe onze klanten onze samenwerking hebben ervaren.

FAQ

Hoe lang duurt het om een website te bouwen?

De tijd die het kost om een website te bouwen, hangt af van de complexiteit en grootte van het project. Over het algemeen kan een basiswebsite binnen 2-4 weken opgeleverd worden, terwijl grotere en complexere projecten meer tijd in beslag kunnen nemen.

Kan ik mijn website zelf beheren en bijwerken met WordPress?

Ja, met WordPress als content management systeem kun je zelf eenvoudig je website beheren en bijwerken zonder technische kennis. We zorgen ervoor dat je vertrouwd raakt met het systeem voordat we je website opleveren.

Biedt ROS WEB ook onderhoud en ondersteuning na oplevering van mijn website?

Ja, we bieden verschillende onderhouds- en ondersteuningspakketten aan om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date en veilig blijft. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze onderhoudsdiensten.

Is een domeinnaam en SSL-certificaat inbegrepen in de websitepakketten?

Nee, de kosten voor een domeinnaam en SSL-certificaat zijn niet inbegrepen in onze websitepakketten. Echter, we kunnen je wel helpen bij het registreren van een domeinnaam en het verkrijgen van een SSL-certificaat.

Kan ROS WEB mijn bestaande website verbeteren of moet ik een nieuwe laten bouwen?

We kunnen zowel je bestaande website verbeteren als een geheel nieuwe website voor je bouwen. Neem contact met ons op om jouw specifieke situatie te bespreken en de beste oplossing te bepalen.

Wat is inbegrepen in de premium plug-ins waar ROS WEB toegang toe heeft?

We beschikken over duizenden euro’s aan premium plug-ins die functionaliteiten zoals SEO-optimalisatie, beveiliging, snelheidsoptimalisatie en nog veel meer bieden. Als klant van ROS WEB kun je deze plug-ins zonder extra kosten gebruiken.

Biedt ROS WEB ook e-commerce oplossingen voor mijn website?

Ja, we kunnen e-commerce functionaliteiten toevoegen aan je website, zodat je online producten en diensten kunt verkopen. We hebben ervaring met het opzetten van webshops met behulp van WooCommerce, een populaire e-commerce plug-in voor WordPress.

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben met het eindresultaat van mijn website?

Bij ROS WEB streven we ernaar om al onze klanten tevreden te stellen. Tijdens het bouwproces werken we nauw met je samen om ervoor te zorgen dat jouw wensen en verwachtingen worden nageleefd. Mocht je desondanks niet tevreden zijn met het eindresultaat, neem dan contact met ons op om eventuele problemen te bespreken en op te lossen.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.