Website voor advocaten

Advocaat en op zoek naar een professionele website? Wij zijn je aanspreekpunt!

Website voor advocaten

Laat ons je helpen een professionele website te creëren die de uitstraling van je advocatenkantoor weerspiegelt. Onze op maat gemaakte WordPress websites zijn speciaal ontworpen voor advocaten en bieden alle functies die je nodig hebt om je bedrijf te promoten en te laten groeien.

Website voor advocaten uitbesteden

Dit krijg je als advocaat Als je voor ROS WEB kiest

 • Website voor advocaten

 • Welkom bij onze professionele WordPress website ontwerpdienst, speciaal ontworpen voor advocaten. Onze op maat gemaakte ontwerpen weerspiegelen de uitstraling van je advocatenkantoor en zijn speciaal ontworpen voor advocaten, met functies zoals online afspraken, formulieren voor het verzamelen van leads en meer.

   

  Met een modern en pakkend responsive design zorgen we ervoor dat je website er geweldig uitziet op elk apparaat, van desktop tot mobiel. Bovendien zijn onze websites geoptimaliseerd voor SEO, zodat je website beter zichtbaar wordt in zoekmachines.

   

  We begrijpen dat beveiliging een belangrijk aandachtspunt is voor advocatenkantoren en onze websites zijn gebouwd met ingebouwde beveiliging om je website te beschermen tegen hackers en malware.

   

  Wij kunnen je helpen met het schrijven van de inhoud of je kunt ons de inhoud aanleveren die je wilt gebruiken. Bovendien zijn onze WordPress websites gemakkelijk te beheren en bij te werken zonder dat je technische kennis nodig hebt.

   

  Start vandaag!
  Vraag gratis een offerte aan. Onze offertes zijn transparant en bevatten alle kosten voor het ontwerp, de ontwikkeling en lancering van je website.

  website voor advocaten
 • Essentieel voor advocaten

 • Wist je dat bijna 90% van de consumenten online zoekt naar producten en diensten voordat ze een aankoopbeslissing nemen? Dit geldt ook voor advocatenkantoren. Een professionele website is niet langer een luxe, maar een noodzaak geworden voor elke advocaat die serieus genomen wil worden in de digitale wereld.

  Digitale visitekaart

  Een website is je digitale visitekaartje en kan je merk en reputatie versterken. Het is een belangrijk marketinginstrument dat je kan helpen om nieuwe klanten aan te trekken, bestaande klanten te behouden en je naamsbekendheid te vergroten. Door informatie over je praktijk, je diensten en je expertise online beschikbaar te stellen, kun je potentiële klanten overtuigen om voor je te kiezen.

  Website voor advocaten voordelen

  Een website biedt ook tal van praktische voordelen voor advocatenkantoren. Je kunt bijvoorbeeld online afspraken boeken, zodat je klanten gemakkelijk een afspraak met je kunnen maken. Je kunt formulieren plaatsen om leads te verzamelen en je klantenbestand uit te breiden. En je kunt eenvoudig nieuws en updates delen met je doelgroep, om hen op de hoogte te houden van ontwikkelingen in je praktijk.

  SEO voor advocaten

  Een goed ontworpen website kan je ook helpen om beter te ranken in zoekmachines, wat betekent dat je beter zichtbaar bent voor potentiële klanten die op zoek zijn naar advocaten in je regio en expertisegebied. Met de onze SEO-strategie kan je website bovenaan de zoekresultaten verschijnen en je naamsbekendheid vergroten.

  Kortom, als je serieus bent over het laten groeien van je advocatenpraktijk, is een professionele website een must-have. Het is een effectieve en efficiënte manier om je merk te versterken, klanten aan te trekken en je online aanwezigheid te vergroten. Laat ons je helpen om een website te ontwerpen die bij je praktijk past en u helpt om te slagen in de digitale wereld.

  Essentieel voor advocaten
 • Premium plugins

 • Ontdek onze exclusieve collectie premium WordPress-plugins, ontworpen om advocatenkantoren te helpen bij het bouwen van aantrekkelijke, functionele en gebruiksvriendelijke websites. Of je nu een solo-advocaat bent of deel uitmaakt van een groot advocatenkantoor, onze selectie van hoogwaardige plugins kan je helpen om je online aanwezigheid te verbeteren en je doelen te bereiken.

  Premium WordPress

  Onze premium WordPress-plugins omvatten alles wat je nodig hebt om een professionele en effectieve website te creëren, van visueel aantrekkelijke thema’s en responsieve ontwerpen tot handige functies zoals formulieren, boekingsmogelijkheden, zoekmachineoptimalisatie en beveiliging. Elk van onze plugins is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat je website er niet alleen goed uitziet, maar ook snel en betrouwbaar werkt en eenvoudig te beheren is.

  Wij begrijpen dat je als advocaat geen tijd hebt om je te verdiepen in de technische aspecten van het maken van een website. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze plugins gemakkelijk te installeren en te gebruiken zijn, zodat je als professioneel kunt richten op wat je het beste doet: je klanten helpen. Met onze premium WordPress-plugins kun je de website snel en gemakkelijk opzetten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over technische problemen. Bovendien bieden we uitstekende ondersteuning en een garantie van tevredenheid, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de best mogelijke ervaring hebt.

  Benieuwd naar alle mogelijkheden, vraag een gratis quote aan voor een nieuwe website.

  WP Plugins voor websites huisartsen
 • Waarom ROS WEB

 • Je website is het visitekaartje van je advocatenkantoor. Het is vaak het eerste contactpunt tussen potentiële klanten en je bedrijf. Het is daarom van cruciaal belang dat je website niet alleen aantrekkelijk en functioneel is, maar ook goed wordt gevonden in zoekmachines en voldoet aan de wettelijke vereisten. Als advocaat heb je waarschijnlijk niet de tijd, de expertise of de middelen om zelf een professionele website te bouwen. Daarom kan het uitbesteden van je website aan ons webbureau de beste keuze zijn.

  Bij ROS WEB begrijpen we de specifieke behoeften van advocatenkantoren en hebben we de expertise en de ervaring om je te helpen bij het bouwen van een website die je praktijk online presenteert zoals het hoort. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars zal nauw met je samenwerken om een website te creëren die je merk versterkt, de aandacht van je bezoekers trekt en ervoor zorgt dat je website voldoet aan de wettelijke vereisten.

  Uitbesteden

  Door het uitbesteden van je website aan ons, kun je je concentreren op wat je het beste doet: je klanten helpen. Wij zorgen voor het technische werk en zorgen ervoor dat je website up-to-date blijft, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over technische problemen. Bovendien bieden we uitstekende ondersteuning en regelmatige updates om ervoor te zorgen dat je website altijd effectief en relevant blijft.

   

  Budget

  Bij ons webbureau weten we ook dat het belangrijk is om binnen je budget te blijven. We bieden een scala aan opties, van eenvoudige websiteontwerpen tot uitgebreide websiteontwikkelings- en marketingstrategieën, zodat je de oplossing kunt kiezen die het beste bij je past. We werken met je samen om je doelen te begrijpen en een oplossing te bieden die past bij je behoeften en budget.

  Kortom, als je op zoek bent naar een professionele en effectieve website voor je advocatenkantoor, dan is het uitbesteden van je website aan ROS WEB de beste keuze. Wij zorgen voor het technische werk en zorgen ervoor dat je website up-to-date blijft, zodat je je kunt concentreren op je klanten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om je online aanwezigheid te verbeteren en je doelen te bereiken.
  Daarom ROS WEB voor je advocaten website
 • Weboplossingen

 • Ontdek de voordelen van vooruitstrevende weboplossingen voor advocaten met ROS WEB. Onze maatwerkoplossingen en premium plugins zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van je advocatenpraktijk te voldoen. Met jarenlange ervaring en een team van experts op het gebied van webontwikkeling en klantenservice, bieden wij de beste online oplossingen voor je bedrijf.

  Ervaring

  ROS WEB heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van een website voor advocaten en begrijpt de unieke behoeften van deze sector.

  Maatwerk

  We bieden maatwerkoplossingen die specifiek zijn ontworpen om aan de unieke eisen van je advocatenpraktijk te voldoen.

  Expertise

  Onze team van experts is op de hoogte van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in de industrie en kan je helpen bij het creëren van een website die je bedrijf onderscheidt van de concurrentie.

  Klantenservice

  We bieden uitstekende klantenservice en ondersteuning, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de technische details en je kunt concentreren op je klanten.

  Responsieve websites

  Wij ontwerpen websites die zich aanpassen aan alle apparaten, waaronder desktops, laptops, tablets en smartphones.

  Premium plugins

  We bieden premium plugins die specifiek zijn ontworpen voor advocatenpraktijken om je website nog effectiever te maken.

  Betaalbaar

  We bieden concurrerende prijzen en bieden flexibele betalingsplannen, zodat je een hoogwaardige website kunt krijgen zonder je budget te overschrijden.

  Vooruitstrevende weboplossingen

Welkom bij onze professionele WordPress website ontwerpdienst, speciaal ontworpen voor advocaten. Onze op maat gemaakte ontwerpen weerspiegelen de uitstraling van je advocatenkantoor en zijn speciaal ontworpen voor advocaten, met functies zoals online afspraken, formulieren voor het verzamelen van leads en meer.

 

Met een modern en pakkend responsive design zorgen we ervoor dat je website er geweldig uitziet op elk apparaat, van desktop tot mobiel. Bovendien zijn onze websites geoptimaliseerd voor SEO, zodat je website beter zichtbaar wordt in zoekmachines.

 

We begrijpen dat beveiliging een belangrijk aandachtspunt is voor advocatenkantoren en onze websites zijn gebouwd met ingebouwde beveiliging om je website te beschermen tegen hackers en malware.

 

Wij kunnen je helpen met het schrijven van de inhoud of je kunt ons de inhoud aanleveren die je wilt gebruiken. Bovendien zijn onze WordPress websites gemakkelijk te beheren en bij te werken zonder dat je technische kennis nodig hebt.

 

Start vandaag!
Vraag gratis een offerte aan. Onze offertes zijn transparant en bevatten alle kosten voor het ontwerp, de ontwikkeling en lancering van je website.

website voor advocaten

Wist je dat bijna 90% van de consumenten online zoekt naar producten en diensten voordat ze een aankoopbeslissing nemen? Dit geldt ook voor advocatenkantoren. Een professionele website is niet langer een luxe, maar een noodzaak geworden voor elke advocaat die serieus genomen wil worden in de digitale wereld.

Digitale visitekaart

Een website is je digitale visitekaartje en kan je merk en reputatie versterken. Het is een belangrijk marketinginstrument dat je kan helpen om nieuwe klanten aan te trekken, bestaande klanten te behouden en je naamsbekendheid te vergroten. Door informatie over je praktijk, je diensten en je expertise online beschikbaar te stellen, kun je potentiële klanten overtuigen om voor je te kiezen.

Website voor advocaten voordelen

Een website biedt ook tal van praktische voordelen voor advocatenkantoren. Je kunt bijvoorbeeld online afspraken boeken, zodat je klanten gemakkelijk een afspraak met je kunnen maken. Je kunt formulieren plaatsen om leads te verzamelen en je klantenbestand uit te breiden. En je kunt eenvoudig nieuws en updates delen met je doelgroep, om hen op de hoogte te houden van ontwikkelingen in je praktijk.

SEO voor advocaten

Een goed ontworpen website kan je ook helpen om beter te ranken in zoekmachines, wat betekent dat je beter zichtbaar bent voor potentiële klanten die op zoek zijn naar advocaten in je regio en expertisegebied. Met de onze SEO-strategie kan je website bovenaan de zoekresultaten verschijnen en je naamsbekendheid vergroten.

Kortom, als je serieus bent over het laten groeien van je advocatenpraktijk, is een professionele website een must-have. Het is een effectieve en efficiënte manier om je merk te versterken, klanten aan te trekken en je online aanwezigheid te vergroten. Laat ons je helpen om een website te ontwerpen die bij je praktijk past en u helpt om te slagen in de digitale wereld.

Essentieel voor advocaten

Ontdek onze exclusieve collectie premium WordPress-plugins, ontworpen om advocatenkantoren te helpen bij het bouwen van aantrekkelijke, functionele en gebruiksvriendelijke websites. Of je nu een solo-advocaat bent of deel uitmaakt van een groot advocatenkantoor, onze selectie van hoogwaardige plugins kan je helpen om je online aanwezigheid te verbeteren en je doelen te bereiken.

Premium WordPress

Onze premium WordPress-plugins omvatten alles wat je nodig hebt om een professionele en effectieve website te creëren, van visueel aantrekkelijke thema’s en responsieve ontwerpen tot handige functies zoals formulieren, boekingsmogelijkheden, zoekmachineoptimalisatie en beveiliging. Elk van onze plugins is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat je website er niet alleen goed uitziet, maar ook snel en betrouwbaar werkt en eenvoudig te beheren is.

Wij begrijpen dat je als advocaat geen tijd hebt om je te verdiepen in de technische aspecten van het maken van een website. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze plugins gemakkelijk te installeren en te gebruiken zijn, zodat je als professioneel kunt richten op wat je het beste doet: je klanten helpen. Met onze premium WordPress-plugins kun je de website snel en gemakkelijk opzetten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over technische problemen. Bovendien bieden we uitstekende ondersteuning en een garantie van tevredenheid, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de best mogelijke ervaring hebt.

Benieuwd naar alle mogelijkheden, vraag een gratis quote aan voor een nieuwe website.

WP Plugins voor websites huisartsen
Je website is het visitekaartje van je advocatenkantoor. Het is vaak het eerste contactpunt tussen potentiële klanten en je bedrijf. Het is daarom van cruciaal belang dat je website niet alleen aantrekkelijk en functioneel is, maar ook goed wordt gevonden in zoekmachines en voldoet aan de wettelijke vereisten. Als advocaat heb je waarschijnlijk niet de tijd, de expertise of de middelen om zelf een professionele website te bouwen. Daarom kan het uitbesteden van je website aan ons webbureau de beste keuze zijn.

Bij ROS WEB begrijpen we de specifieke behoeften van advocatenkantoren en hebben we de expertise en de ervaring om je te helpen bij het bouwen van een website die je praktijk online presenteert zoals het hoort. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars zal nauw met je samenwerken om een website te creëren die je merk versterkt, de aandacht van je bezoekers trekt en ervoor zorgt dat je website voldoet aan de wettelijke vereisten.

Uitbesteden

Door het uitbesteden van je website aan ons, kun je je concentreren op wat je het beste doet: je klanten helpen. Wij zorgen voor het technische werk en zorgen ervoor dat je website up-to-date blijft, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over technische problemen. Bovendien bieden we uitstekende ondersteuning en regelmatige updates om ervoor te zorgen dat je website altijd effectief en relevant blijft.

 

Budget

Bij ons webbureau weten we ook dat het belangrijk is om binnen je budget te blijven. We bieden een scala aan opties, van eenvoudige websiteontwerpen tot uitgebreide websiteontwikkelings- en marketingstrategieën, zodat je de oplossing kunt kiezen die het beste bij je past. We werken met je samen om je doelen te begrijpen en een oplossing te bieden die past bij je behoeften en budget.

Kortom, als je op zoek bent naar een professionele en effectieve website voor je advocatenkantoor, dan is het uitbesteden van je website aan ROS WEB de beste keuze. Wij zorgen voor het technische werk en zorgen ervoor dat je website up-to-date blijft, zodat je je kunt concentreren op je klanten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om je online aanwezigheid te verbeteren en je doelen te bereiken.
Daarom ROS WEB voor je advocaten website

Ontdek de voordelen van vooruitstrevende weboplossingen voor advocaten met ROS WEB. Onze maatwerkoplossingen en premium plugins zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van je advocatenpraktijk te voldoen. Met jarenlange ervaring en een team van experts op het gebied van webontwikkeling en klantenservice, bieden wij de beste online oplossingen voor je bedrijf.

Ervaring

ROS WEB heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van een website voor advocaten en begrijpt de unieke behoeften van deze sector.

Maatwerk

We bieden maatwerkoplossingen die specifiek zijn ontworpen om aan de unieke eisen van je advocatenpraktijk te voldoen.

Expertise

Onze team van experts is op de hoogte van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in de industrie en kan je helpen bij het creëren van een website die je bedrijf onderscheidt van de concurrentie.

Klantenservice

We bieden uitstekende klantenservice en ondersteuning, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de technische details en je kunt concentreren op je klanten.

Responsieve websites

Wij ontwerpen websites die zich aanpassen aan alle apparaten, waaronder desktops, laptops, tablets en smartphones.

Premium plugins

We bieden premium plugins die specifiek zijn ontworpen voor advocatenpraktijken om je website nog effectiever te maken.

Betaalbaar

We bieden concurrerende prijzen en bieden flexibele betalingsplannen, zodat je een hoogwaardige website kunt krijgen zonder je budget te overschrijden.

Vooruitstrevende weboplossingen

Waarom je bedrijf wat ROS WEB Magie nodig heeft

We doen dit al lang en als een van de beste webdesign bedrijven in Nederland hebben we veel bedrijven geholpen online te groeien. We ontwerpen dynamische professionele websites. Ons ervaren team werkt samen om ervoor te zorgen dat elk element van je website schittert, zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf online opvalt tussen andere bedrijven.

Ons web design proces

Bij ROS WEB maken we onze aanpak graag visueel. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
In 5 stappen spring jij eruit!

Start
Samen aan de slag. Wensen en doelstellingen staan centraal.
Webdesign
We ontwerpen het design en houden rekening met alles wat jij belangrijk vind.
Ontwikkeling
De motoren gaan draaien. Alles komt in beweging.
Oplevering
Meteen en gebruiksvriendelijk aan de slag met je eigen website.
Optimalisatie
Natuurlijk blijven we betrokken met je website. Trends en ontwikkelingen? Aan de slag!

Quote aanvragen

Als bedrijf kies je natuurlijk voor expertise en ervaring. ROS WEB heeft jarenlang ervaring met webdesign & webhosting. Kies daarom voor kennis en kwaliteit met het uitbesteden van je website. 

SEO uitbesteden

FAQ

Een website is vaak het eerste contactpunt tussen potentiële klanten en je bedrijf. Het biedt een platform om je praktijk online te presenteren en je diensten te promoten. Bovendien kan een website bijdragen aan het vergroten van je online zichtbaarheid en het genereren van nieuwe klanten.

Een effectieve advocatenwebsite moet aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn, relevant zijn voor je doelgroep, goed presteren in zoekmachines, voldoen aan de wettelijke vereisten en de juiste conversiepaden bieden om je bezoekers om te zetten in klanten.

Een professioneel webbureau heeft de expertise, ervaring en middelen om een website te ontwerpen en ontwikkelen die aantrekkelijk, functioneel en effectief is. Bovendien kan een webbureau je helpen bij het beheer en de promotie van je website, zodat je je kunt concentreren op je klanten.

De tijd die nodig is om een advocatenwebsite te bouwen, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de website, het ontwerp en de functionaliteiten. Over het algemeen kan de bouw van een basiswebsite enkele werkdagen tot enkele weken duren.

De kosten voor het bouwen van een advocatenwebsite zijn afhankelijk van de omvang en complexiteit van de website. Een eenvoudige website kan vanaf €995 tot duizenden euro’s kosten, terwijl een uitgebreide website met meer functionaliteiten en marketingstrategieën duizenden tot tienduizenden euro’s kan kosten. Vraag hiervoor een gratis quote aan.

Ja, met een Content Management System (CMS) zoals WordPress, kun je zelf je advocaten website beheren en updaten. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat je website up-to-date blijft en voldoet aan de wettelijke vereisten.

Enkele belangrijke functies die een advocatenwebsite zou moeten hebben zijn: informatie over je diensten, contactinformatie, reviews van klanten, een blog, een nieuwsbrief, een intakeformulier, integratie van sociale media, SSL-certificering en snelle laadtijden.

Om ervoor te zorgen dat je advocatenwebsite goed presteert in zoekmachines, is het belangrijk om zoekmachine-optimalisatie (SEO) toe te passen. Dit omvat onder meer het gebruik van relevante zoekwoorden, het optimaliseren van je inhoud en structuur, het krijgen van backlinks, het toevoegen van metadata en het zorgen.

Trots op het vertrouwen

Onze klanten aan het woord

Transparantie en eerlijkheid zijn belangrijke waarden voor ons bij ROS WEB. Daarom gebruiken we de reviews die onze klanten zelf op Google hebben geschreven om jou een realistisch beeld te geven van onze dienstverlening. Deze reviews kunnen wij namelijk niet zelf aanpassen.

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over onze service en laat je inspireren door hun succesverhalen. Bij ROS WEB streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en hun verwachtingen te overtreffen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe website, het optimaliseren van de online vindbaarheid of het implementeren van een webapplicatie, we staan altijd voor onze klanten klaar.

Onze klanten zijn actief in diverse sectoren en variëren van kleine start-ups tot grote ondernemingen.
Wat ze gemeen hebben, is dat ze allemaal streven naar een sterke online aanwezigheid en een gebruiksvriendelijke website.
Met onze expertise en persoonlijke aanpak hebben we hen geholpen om hun doelen te bereiken en hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Bekijk onze Google-reviews hieronder om te zien hoe onze klanten onze samenwerking hebben ervaren.
Wil je meer weten over onze diensten en hoe we jouw bedrijf kunnen helpen?
Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze cases pagina voor meer inspiratie.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.