WordPress

WordPress is een open-source content management systeem (CMS). Met andere woorden, het is een platform dat we gebruiken om je website te bouwen.

Wat is WordPress?

WordPress is een populair CMS dat wereldwijd gebruikt wordt om websites te bouwen. Een van de redenen dat WordPress websites zo populair zijn is, omdat mensen zonder enige codeerervaring websites en blogs kunnen bouwen. De software is gratis en voor iedereen gratis te installeren & gebruiken.

WordPress CMS
WordPress CMS

Voordelen van WordPress

 • WordPress is makkelijk voor beginners

  Je kunt gemakkelijk zelf aan de slag om een WordPress website te maken. Er zijn ontelbare online blogs & YouTube video’s over hoe WordPress werkt.
 • WordPress is SEO vriendelijk

  Een CMS dat goed wordt geïndexeerd door zoekmachines is essentieel voor het de vindbaarheid van je website. Daarnaast zijn er honderden SEO plug-ins en tools om je website te optimaliseren. WordPress is z’n CMS.
 • WordPress support verschillende media

  WordPress is een voorloper op het gebruik van verschillende soorten media in je website. Nieuwe bestanden zoals webp & avif kun je zonder problemen gebruiken in je website.
 • WordPress is open-source

  Niet geheel onbelangrijk, WordPress is een open-source systeem. Dit betekend dat iedereen de broncode van het systeem kan bijwerken. Het systeem is daarmee designed om gebruikers te kunnen laten bijdragen aan een beter systeem.
 • WordPress is gratis

  WordPress is een gratis platform om te gebruiken. Je kunt direct starten met een website maken. Het enige wat je nodig hebt is een hostingbedrijf zoals die van ons om je website op servers te hosten.
 • WordPress is veilig

  Online veiligheid is voor ons een van de belangrijkste redenen om voor WordPress te kiezen. Het platform bied verschillende manieren van online veiligheid zoals 2Fa inlog, extra beveiliging lagen & 24-7 scans & back-ups.

Website laten maken

Bij Ros Web gebruiken we WordPress om websites te bouwen. We hebben voordat we ons specialiseerde in WordPress ook gebruikt gemaakt van andere systemen zoals Weebly, Dnn en Dnn.Go.

Uiteindelijk hebben we gekozen voor WordPress omdat we hier de meeste voordelen zien. WordPress is veilig, ontelbare voorbeeld templates, duizenden plug-ins en is vaak al bekend bij bedrijven. Ben je op zoek naar een professioneel bureau voor websites? Bekijk dan hier onze website laten maken pagina.

WordPress CMS
Ros Web – WordPress specialist

Nieuwsbrief ROS WEB

De belangrijkste nieuwe zaken over websites/hosting & onze bedrijfsupdates.
Maandelijks in je mailbox.

Meer blogs

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.