Accessibletravel

Toegankelijk Reizen Nederland is een gespecialiseerde inkomende touroperator voor mensen met een toegangsbeperking.

Achtergrond

Accessibletravel is een toonaangevende reisorganisatie die zich richt op toegankelijk reizen voor mensen met een beperking. Hun oude website was verouderd en voldeed niet meer aan de eisen van de moderne tijd. De website was traag en niet geoptimaliseerd voor zoekmachines. Accessibletravel was op zoek naar een professioneel website bureau dat hen kon helpen bij het ontwerpen van een moderne website met maatwerk oplossingen, SEO en snelle webhosting.

Uitdaging

Het belangrijkste probleem van Accessibletravel was dat hun oude website niet langer voldeed aan de verwachtingen van de klanten. Het was traag en niet geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor ze veel potentiële klanten verloren. Daarnaast hadden ze behoefte aan maatwerkoplossingen om hun diensten beter te kunnen aanbieden.

Oplossing

Om aan de behoeften van Accessibletravel te voldoen, heeft ons ROS WEB een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld die perfect aansluit bij de behoeften. We hebben ons gericht op snelheid, gebruiksvriendelijkheid en zoekmachine-optimalisatie, zodat de website hoger zou scoren in de zoekresultaten en meer verkeer zou genereren.


We hebben ook maatwerkoplossingen toegevoegd die de gebruikerservaring verbeteren en de conversies verhogen. We hebben formulieren toegevoegd die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van Accessibletravel, zodat klanten gemakkelijk hun reis kunnen boeken. We hebben ook een aantal functies toegevoegd die de klantenervaring verbeteren, zoals real-time ondersteuning en gemakkelijk te vinden contactgegevens.

Accessible Travel Netherlands

Resultaten

Dankzij de nieuwe website en maatwerkoplossingen heeft Accessibletravel een enorme toename in verkeer en conversies gezien. De website is sneller en gebruiksvriendelijker geworden, waardoor klanten langer op de site blijven en meer pagina’s bezoeken. Ook is de website beter vindbaar in de zoekresultaten, wat heeft geleid tot meer organisch verkeer.

Accessibletravel-case

Klantcitaat

”Ik heb met ROS WEB samengewerkt voor de ontwikkeling van de website van Accessible Travel. Het team nam de tijd om onze behoeften en wensen goed te analyseren, zodat ze een website konden ontwerpen die perfect aansluit bij ons bedrijf en onze doelgroep.

De website is bijzonder gebruiksvriendelijk en werkt feilloos op elk apparaat. Ik waardeer de persoonlijke aandacht van Robbert en zijn collega’s, waardoor ik me altijd betrokken voelde bij het proces en de voortgang van het project. Ik zou ROS WEB zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar het werken met een organisatie die ervoor zorgt dat je website toegankelijk is en goed gevonden wordt. Chapeau!

Conclusie

De vernieuwde website en maatwerkoplossingen hebben Accessibletravel geholpen om haar doelgroep beter te bereiken en te bedienen. De website is sneller en gebruiksvriendelijker geworden, waardoor klanten gemakkelijk reizen kunnen boeken en informatie kunnen vinden. Bovendien heeft de zoekmachine-optimalisatie geleid tot meer verkeer en conversies.

Als je op zoek bent naar een website bureau dat jeonline aanwezigheid kan verbeteren, kun je contact met ons opnemen. We zijn er trots op dat we Accessibletravel hebben kunnen helpen en we zouden je ook graag van dienst zijn.

ROS WEB Nijmegen

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.