BY-JIM

Vakantiehuizen specialist

Achtergrond

Reisorganisatie BY-JIM was op zoek naar een manier om hun diensten online te presenteren en hun doelgroep te bereiken. Door het creëren van een nieuwe website met goede SEO teksten en webhosting, hebben wij BY-JIM geholpen om hun online aanwezigheid te versterken, meer verkeer naar hun website te trekken en uiteindelijk meer omzet te genereren.

BY-JIM is een nieuwe reisorganisatie die gespecialiseerd is in rechtstreekse vakantiehuizen wereldwijd boeken. Het bedrijf richt zich op een wereldwijde doelgroep van reizigers die op zoek zijn naar unieke en authentieke ervaringen.

Uitdaging

Reisorganisatie BY-JIM had nog geen website om hun diensten te presenteren en hun doelgroep te bereiken. Zonder een online aanwezigheid waren ze niet in staat om potentiële klanten te bereiken of om hun bedrijf te laten groeien.

Oplossing

Om het probleem op te lossen, hebben wij een nieuwe website gemaakt. Het ontwerp van de website was modern en gebruiksvriendelijk, en de website was geoptimaliseerd voor zoekmachines met behulp van goede SEO-teksten en webhosting. Hierdoor is de website gemakkelijk te vinden in zoekmachines, trekt het dagelijks meer bezoekers aan en is het aantal boekingen aanzienlijk gestegen.

BY-JIM Logo

Resultaten

Sinds de lancering van de nieuwe website heeft BY-JIM significante verbeteringen gezien in hun online prestaties. De resultaten van de nieuwe website zijn indrukwekkend. De website is nu gemakkelijk te vinden in zoekmachines en trekt dagelijks meer bezoekers aan.

Door de verbeterde online aanwezigheid van de organisatie is het aantal boekingen aanzienlijk toegenomen en heeft BY-JIM haar omzet verhoogd. Klanten zijn enthousiast over de nieuwe website en de gemakkelijke manier van boeken, en beoordelen de website met hoge cijfers.

BY-JIM resultaten case

Klantcitaat

”We zijn ontzettend blij met onze nieuwe website. Het ziet er fantastisch uit.
We hebben al veel positieve feedback ontvangen van onze klanten en we zijn er zeker van dat de website ons zal helpen om ons bedrijf te laten groeien.” 

Conclusie

Door het creëren van een nieuwe website met goede SEO teksten en webhosting hebben wij ervoor gezorgd dat ze nu online aanwezig zijn, gemakkelijk te vinden zijn in zoekmachines en meer verkeer en boekingen genereren. Door onze expertise en toewijding hebben we een oplossing geboden die niet alleen heeft geholpen om de doelstellingen te behalen, maar ook om hen te laten groeien en hun diensten aan een wereldwijde doelgroep te presenteren.

Wij zijn trots op onze bijdrage aan het succes van BY-JIM en kijken ernaar uit om ook jouw bedrijf te helpen bij het versterken van de online aanwezigheid en het behalen van jouw doelstellingen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen bij het realiseren van je online doelen.

ROS WEB Nijmegen

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.