HBVDK

Voor al uw straatwerk en tuinonderhoud!

Achtergrond

Onze klant, HBVDK, is een Hoveniers bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in tuinonderhoud, bestrating, tuinaanleg en renovatie. Er was bij de start nog geen website en er was als als doel om meer online zichtbaar te zijn om hier mee klanten mee te generen. Ze namen contact met ons op om een nieuwe website te laten bouwen.

Uitdaging

De uitdaging voor HBVDK was om een ​​website te hebben die beter zou presteren in zoekmachines, meer verkeer zou aantrekken en potentiële klanten zou converteren.

Oplossing

We hebben een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld die voldeed aan de behoeften van HBVDK. De website was volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines en had een modern, professioneel ontwerp dat het vertrouwen van potentiële klanten zou vergroten. We hebben ons gericht op conversie-optimalisatie en hebben ervoor gezorgd dat de website gemakkelijk te navigeren was en dat potentiële klanten gemakkelijk contact konden opnemen met HBVDK.

We hebben ook geholpen bij het creëren van waardevolle content voor de website die relevant is voor hun doelgroep en bijdraagt ​​aan hun autoriteit in hun branche.

Bloemenwind

Resultaten

Sinds de lancering van de nieuwe website heeft HBVDK significante verbeteringen gezien in hun online prestaties, waaronder:

  • Een stijging van 100% in organisch verkeer naar de website
  • Een stijging van 40% in aanvragen van potentiële klanten via de website
  • Een stijging van 20% in conversiepercentage van de website

Dit heeft geleid tot een aanzienlijke toename van de omzet en winstgevendheid van HBVDK, en heeft hun positie als een toonaangevend bedrijf in hun branche versterkt.

HBVDK - Nieuwe website resultaten case

Klantcitaat

Erg fijn om met Robbert samen te werken. Robbert heeft veel verstand van marketing en van website bouwen. Mocht ik ooit nog een website nodig hebben doe ik dat zeker weten weer bij Robbert. Bedankt voor de mooie website namens Hoveniersbedrijf van de Kamp🍀”

Conclusie

De nieuwe website die we hebben ontworpen en ontwikkeld heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in hun online prestaties en heeft hun bedrijf geholpen om meer klanten te bereiken en hun omzet te vergroten.

Als jouw bedrijf op zoek is naar vergelijkbare resultaten, neem dan vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jouw online aanwezigheid kunnen verbeteren.

ROS WEB Nijmegen

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.