Independent Coaching

Counsellor & Life coach

Achtergrond

Een van onze lokale klanten, een ZZP-coach – Independent Coaching, was op zoek naar een professionele website om haar diensten te promoten.

Uitdaging

Het was belangrijk om de website visueel aantrekkelijk te maken en gemakkelijk te navigeren, terwijl de nadruk lag op het presenteren van de diensten van de coach Marleen. Het was ook van essentieel belang om ervoor te zorgen dat de website gemakkelijk gevonden kon worden via zoekmachines, om zo meer potentiële klanten aan te trekken.

Oplossing

We hebben een aangepast ontwerp gemaakt dat voldeed aan de wensen van de klant. We hebben ervoor gezorgd dat de website gemakkelijk te navigeren was, met duidelijke oproepen tot actie die bezoekers aanmoedigden om contact op te nemen met de coach. We hebben ook een blogsectie toegevoegd om de website van verse content te voorzien en de SEO te verbeteren.
Independent Coaching - Logo

Resultaten

De nieuwe website van de Independent Coaching is nu live en wordt positief ontvangen door zowel Marleen (eigenares) als haar klanten. De website is goed vindbaar via zoekmachines en heeft geleid tot een toename van het aantal leads. De klant is zeer tevreden over de website en heeft nu een effectieve online aanwezigheid die haar helpt bij het promoten van haar diensten.

Independent Coaching resultaten

Conclusie

Met de hulp van ons team heeft de ZZP-coach nu een aantrekkelijke en effectieve website waarmee ze haar diensten kan promoten en meer klanten kan bereiken.

Als je op zoek bent naar professionele website of groei van online aanwezigheid.
Neem dan contact met ons op, ons team staat voor je klaar.

ROS WEB Nijmegen

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.