Praktijk Bloemenwind

Hoe ROS WEB de online aanwezigheid en IT-infrastructuur van Bloemenwind.nl transformeerde

Introductie

Bij ROS WEB zijn we er trots op dat we onze klanten kunnen helpen hun online aanwezigheid te verbeteren, hun IT-infrastructuur te optimaliseren en hun doelen te bereiken. Onlangs hebben we samengewerkt met Praktijk Bloemenwind.nl om een geheel nieuwe website en SEO-strategie te ontwikkelen en hun IT-infrastructuur te optimaliseren. In deze klantencase delen we hoe we dit doel hebben bereikt en hoe we je bedrijf kunnen helpen groeien.

Uitdaging

Praktijk Bloemenwind.nl wilde hun online aanwezigheid verbeteren om meer organische bezoekers aan te trekken en het aantal aanvragen te verhogen. Daarnaast wilden ze hun IT-infrastructuur optimaliseren voor betere prestaties en beveiliging. Om dit te bereiken, hadden ze een nieuwe website, een effectieve SEO-strategie en een gestroomlijnde IT-infrastructuur nodig.

Aanpak

Om een effectieve oplossing te bieden, hebben we een grondige analyse uitgevoerd van de bestaande data, website en IT-infrastructuur, waarbij we ons richtten op de gebruikerservaring (UX) en gebruikersinterface (UI), workflow onderzoek, procesoptimalisatie en SEO-strategie. We hebben de volgende acties ondernomen:

  1. Analyse van bestaande data, website en IT-infrastructuur: We hebben de huidige website, IT-infrastructuur en de bijbehorende statistieken geanalyseerd om inzicht te krijgen in de sterke en zwakke punten en om de belangrijkste aandachtsgebieden te identificeren.
  2. UX en UI onderzoek: Ons team heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste UX en UI strategie voor een kinderen & volwassenen praktijk website, zodat we een ontwerp konden maken dat aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is voor bezoekers.
  3. Workflow onderzoek en procesoptimalisatie: We hebben de processen en workflows van Praktijk Bloemenwind.nl geanalyseerd om te begrijpen hoe we hun website het beste konden inrichten om zowel de interne bedrijfsvoering te stroomlijnen als klanten een soepele ervaring te bieden.
  4. SEO-strategie: We hebben een op maat gemaakte SEO-strategie ontwikkeld om de online zichtbaarheid van Praktijk Bloemenwind.nl te verbeteren, gericht op relevante zoekwoorden en technische optimalisatie van de website.
  5. Ontwikkeling van een nieuwe website op maat: Na ons uitgebreide onderzoek hebben we een op maat gemaakte website voor Praktijk Bloemenwind.nl ontwikkeld die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is.
  6. Optimalisatie van de IT-infrastructuur: We hebben de IT-infrastructuur van Praktijk Bloemenwind.nl geëvalueerd en geoptimaliseerd voor betere prestaties en beveiliging, wat resulteert in een betrouwbaarder en efficiënter systeem voor zowel het team als de klanten.
Bloemenwind

Resultaten

We zijn verheugd te kunnen melden dat de nieuwe website van Bloemenwind.nl, de SEO-strategie en de geoptimaliseerde IT-infrastructuur aan de verwachtingen voldoen en hebben geleid tot meer bezoekers en aanvragen. Sinds de implementatie van onze oplossingen hebben ze een aanzienlijke toename van het verkeer en een hogere conversiegraad ervaren, wat uiteindelijk hun bedrijfsdoelstellingen ondersteunt.

Praktijk Bloemenwind

Conclusie

Het succes van Praktijk Bloemenwind.nl’s nieuwe website, SEO-strategie en geoptimaliseerde IT-infrastructuur is een prachtig voorbeeld van hoe ROS WEB bedrijven helpt om hun online potentieel te benutten en hun IT-systemen te verbeteren. Door onze expertise op het gebied van UX/UI, procesoptimalisatie, SEO en IT-infrastructuur, kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die aansluiten bij bedrijfsbehoeften en doelen.

Start een project

Ben je klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen met een op maat gemaakte website, SEO-strategie en geoptimaliseerde IT-infrastructuur?

Wacht niet langer en ontdek hoe we je online aanwezigheid kunnen verbeteren en je bedrijf kunnen helpen groeien.

ROS WEB Nijmegen

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.