Websites voor huisartsen

Op zoek naar websites voor huisartsen? Wij zijn je aanspreekpunt!

Websites, hosting & Cloud

Wil je je patiënten een professionele en betrouwbare online indruk geven? Dan is een moderne website de perfecte oplossing. Wij bij ROS WEB bieden de beste webdesign diensten aan huisartsen in heel Nederland.

Met onze jarenlange ervaring in het ontwerpen van websites, weten wij precies wat je nodig hebt. Onze websites zijn niet alleen prachtig vormgegeven, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk voor zowel je werknemers als je patiënten. Van afspraakmogelijkheden tot online recepten, wij zorgen dat je website aan al je wensen voldoet.

Daarom ROS WEB

Website voor huisartsen

Heb je je ooit afgevraagd waarom je praktijk geen website heeft? Het hebben van een professionele website is essentieel voor huisartsen in de moderne wereld. Hieronder staan enkele belangrijke redenen waarom je een website nodig hebt:

Verbeterde online aanwezigheid

Een website is je online visitekaartje. Het geeft patiënten de mogelijkheid om je te vinden en informatie te verzamelen over je praktijk, zelfs als je praktijk gesloten is. Dit verbetert je online aanwezigheid en kan je patiënten kring uitbreiden.

Verbeterde communicatie met patiënten

Een website bied je de mogelijkheid om belangrijke informatie en updates te delen met je patiënten. Denk aan openingstijden, nieuwsberichten of belangrijke medische informatie.

Betere service

Een website kan je patiënten de mogelijkheid bieden om online afspraken te maken, herhaalrecepten aan te vragen en zelfs online consulten te plannen. Dit maakt het voor je patiënten gemakkelijker om toegang te krijgen tot je praktijk en vermindert de druk op je telefonische bereikbaarheid.

Vergroten van je geloofwaardigheid

Een professionele website geeft je praktijk een geloofwaardige uitstraling. Het maakt je praktijk toegankelijk en vertrouwd voor nieuwe patiënten en kan je bestaande patiënten een gevoel van trots geven over hun keuze voor je praktijk.

Als je geïnteresseerd bent in het verbeteren van je praktijk met een professionele website, neem dan contact op met ons op. Wij bieden voor bijna elk budget websites voor huisartsen, ontworpen om je online aanwezigheid te verbeteren en je patiënten een professionele indruk te geven. Ons team van ervaren webdesigners zal je helpen bij het ontwerpen van de perfecte website voor je praktijk.
Websites voor huisartsen

WP Premium Plugins

Als professionele webdesigners begrijpen we dat het hebben van de juiste tools cruciaal is voor het succes van je praktijk. Daarom bieden wij bij ROS WEB verschillende premium plugins aan voor onze klanten om hun website nog beter te maken.

Onze premium plugins zijn zorgvuldig geselecteerd om zoveel mogelijk verschillende behoeften te ondersteunen. Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functionaliteit of naar een betere manier om te communiceren met je patiënten, wij hebben de juiste plugin voor je.

Enkele van onze premium plugins zijn:

Contactformulier 7

Dit is een uitstekende plugin om contactformulieren op je website te maken en te beheren.
Het biedt eenvoudige integratie met je bestaande systemen en biedt ook een scala aan functies die je patiënten zullen waarderen.

RankMath

Met deze plugin kun je de website optimaliseren voor zoekmachines.
Dit betekent dat je website beter vindbaar is voor potentiële patiënten. Het biedt ook handige functies zoals analyse van inhoud en metagegevens.

WPForms

Met WPForms kun je eenvoudig formulieren op je website maken en beheren.
Het biedt ook uitgebreide integratiemogelijkheden met andere tools die u mogelijk al gebruikt.

WP Rocket

WP Rocket is veel meer dan alleen een plug-in voor WordPress-caching. Het is de krachtigste oplossing om je laadtijd te verhogen, de PageSpeed-score te verbeteren en je Core Web Vitals te optimaliseren.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de premium plugins die wij bij ROS WEB bieden. Wij bieden een breed scala aan plugins en kunnen je helpen bij het vinden van de juiste tools voor je praktijk.

Als je geïnteresseerd bent in het upgraden van je website met onze premium plugins, neem dan contact op met ons. Wij helpen je graag verder en kijken uit naar de samenwerking!
WP Plugins voor websites huisartsen

Daarom ROS WEB

Waarom je voor als huisarts kiest om je website door ROS WEB te laten maken?
We vertellen het je graag.

Ervaring

Bij ROS WEB hebben we ruime ervaring in het bouwen van websites voor huisartsenpraktijken. We begrijpen de behoeften van de huisartsenpraktijk en weten hoe we deze moeten vertalen naar een website die aan je verwachtingen voldoet.

Maatwerk

Bij ROS WEB bouwen we maatwerk websites die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen. We zorgen ervoor dat je website opvalt en uniek is, terwijl we tegelijkertijd de behoeften van je patiënten en bezoekers in gedachten houden.

Responsiviteit

Onze websites zijn volledig responsief en passen zich aan alle soorten apparaten en schermformaten. Dit betekent dat je website er altijd goed uitziet en werkt, ongeacht of deze wordt bekeken op een desktop, tablet of smartphone.

Betrouwbaarheid

Bij ROS WEB werken we met de nieuwste technologieën en webdesign-technieken om ervoor te zorgen dat je website veilig en betrouwbaar is. We zorgen ervoor dat je website voldoet aan alle relevante regelgeving en normen.

Klantenservice

We hechten veel waarde aan klantenservice en bieden uitgebreide ondersteuning voor onze websites. We zorgen ervoor dat je tevreden bent met je website en bieden ondersteuning voor al je vragen en problemen.

Prijstransparantie

Bij ROS WEB hanteren we een transparante prijsstelling, zodat je precies weet waar je aan toe bent. We rekenen geen verborgen kosten en bieden je altijd een eerlijke prijs voor onze diensten.

Betaling in termijnen

We begrijpen dat het investeren in een nieuwe website een grote beslissing kan zijn. Daarom bieden we bij ROS WEB betaling in termijnen aan, zodat je de kosten kunt spreiden over een langere periode.

Daarom ROS WEB

Websites voor huisartsen

Als huisarts wil je focussen op patiëntenzorg, niet op technologie. Daarom biedt ROS WEB betrouwbare en veilige online oplossingen die aansluiten bij jouw medische praktijk. Van professionele websites die voldoen aan privacyregels, tot snelle hosting en veilige cloud-opslag. Met onze diensten versterk je de band met patiënten en optimaliseer je de werkprocessen in je praktijk.

Ons web design proces

Bij ROS WEB maken we onze aanpak graag visueel. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
In 5 stappen spring jij eruit!

Start
Samen aan de slag. Wensen en doelstellingen staan centraal.
Webdesign
We ontwerpen het design en houden rekening met alles wat jij belangrijk vind.
Ontwikkeling
De motoren gaan draaien. Alles komt in beweging.
Oplevering
Meteen en gebruiksvriendelijk aan de slag met je eigen website.
Optimalisatie
Natuurlijk blijven we betrokken met je website. Trends en ontwikkelingen? Aan de slag!

Trots op het vertrouwen

Dit zeggen andere over ROS WEB

Transparantie en eerlijkheid zijn belangrijke waarden voor ons bij ROS WEB.
Daarom gebruiken we de reviews die onze klanten zelf op Google hebben geschreven om jou een realistisch beeld te geven van onze dienstverlening.
Deze reviews kunnen wij namelijk niet zelf aanpassen.
Bekijk deze Google-reviews hieronder om te zien hoe onze klanten onze samenwerking hebben ervaren.

FAQ

Wat is het voordeel van een website voor mijn huisartsenpraktijk?

Een professionele website kan je helpen je online aanwezigheid te verbeteren, je communicatie met patiënten te verbeteren, betere service te bieden en je geloofwaardigheid te vergroten.

Kan ik mijn website zelf beheren?

Ja, onze websites zijn gebouwd op het WordPress-platform, dat gemakkelijk te beheren is. Wij bieden ook training en ondersteuning om je te helpen je website zelf bij te houden.

Kan ik mijn website personaliseren?

Ja, onze websites worden op maat gemaakt voor je huisartsenpraktijk. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen en functionaliteiten om je website te personaliseren en te laten aansluiten bij je praktijk.

Kan ik een afspraakmodule toevoegen aan mijn website?

Ja, we kunnen een afspraakmodule aan je website toevoegen, waardoor je patiënten eenvoudig online een afspraak kunnen maken.

Wat gebeurt er als mijn website problemen ondervindt?

We bieden ondersteuning voor onze websites. Als je problemen ondervindt, kun je contact met ons opnemen en wij zullen je helpen om het probleem op te lossen.

Kan ik inhoud toevoegen aan mijn website?

Ja, je kunt inhoud toevoegen aan je website, zoals nieuwsberichten, openingstijden, locaties en medische informatie.

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben met mijn website?

We willen dat je tevreden bent met je website en zullen er ons dan ook hard voor inzetten om ervoor te zorgen dat je website aan je verwachtingen voldoet. Als je niet tevreden bent, kun je contact met ons opnemen en zullen we aan de slag aan doen om het probleem op te lossen.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.