Stichting Sport Park Beheer Beuningen

Achtergrond

Stichting Sport Park Beheer Beuningen (SSPBB) is een lokale stichting die verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van het sportpark in Beuningen. De stichting had nog geen website en was op zoek naar een professioneel website bureau om hun online aanwezigheid te vergroten. Het belangrijkste doel was om hun diensten en evenementen beter te kunnen promoten.

Uitdaging

De stichting had geen kennis van webontwerp en -ontwikkeling en was op zoek naar een lokaal website bureau in Beuningen om een website voor hen te ontwerpen en te ontwikkelen. Bovendien wilden ze dat de website aan hun specifieke behoeften voldeed, inclusief maatwerkformulieren. Met ROS WEB zijn we samen met Stichting Sportpark Beheer Beuningen deze uitdagingen aangegaan. 

Oplossing

Met ROS WEB hebben we een op maat gemaakte website voor de stichting gemaakt met WordPress CMS.
De website bevat snelle webhosting, die ervoor zorgt dat de website snel laadt en een betere gebruikerservaring biedt. Bovendien werden er op maat gemaakte formulieren geïntegreerd om de stichting in staat te stellen gemakkelijk informatie te verzamelen en zich te registreren voor evenementen.

Stichting Sportpark Beheer Beuningen

Resultaten

Na de lancering van de nieuwe website merkte Stichting Sportpark Beheer Beuningen een toename van het verkeer op hun website en een grotere betrokkenheid van de gemeenschap. Bovendien konden ze gemakkelijk informatie verzamelen en deelnemers registreren voor hun evenementen, waardoor hun evenementen gemakkelijker te beheren waren.

Stichting Sportpark Beheer Beuningen case

Conclusie

Door de samenwerking met ons websitebureau heeft Stichting Sportpark Beheer Beuningen nu een professionele website die hen helpt hun diensten en evenementen beter te promoten en de betrokkenheid van de gemeenschap te vergroten. Wij zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van deze lokale stichting en zullen blijven werken aan het verbeteren van hun online aanwezigheid.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij ook je bedrijf kunnen helpen om online te groeien!

ROS WEB Nijmegen

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.

Vrijblijvend aanvragen

Selecteer een pakket of laat je adviseren door een van onze experts.